tiistai 2. heinäkuuta 2013

mustikka-valkosuklaacookies


Nää on niin hyviä. Oikeesti. Kokeilkaa. 

3½ dl vehnäjauhoja
150 g karkeaksi rouhittua valkosuklaata
1 tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
150 g voita
1½ dl sokeria
2 rkl siirappia
1 muna
1dl mustikoita


Sekoita jauhot, valkosuklaa, leivinjauhe ja suola. Vatkaa voi, sokeri ja siirappi pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon muna. Lisää kuivat aineet ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta pellille pyöreitä, noin kahden sentin paksuisia keksejä. Painele mustikat kekseihin. (Taikina värjäytyy, jos lisäät mustikat jo aiemmin.) Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä niin kekseistä tulee rapeampia. 

Herkkua!

P.S. kokeilkaa muilla suklailla ja marjoilla myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti